Minecraft 1.17 güncellemesi büyük bir hızla yaklaşıyor ve bu güncelleme sanal alan oyununa daha fazla değişiklik getiriyor. Diğer şeylerin yanı sıra, prosedürel dünya üreticisi modernize edilecek. Bu güncelleme sayesinde oyun dünyasında gerçekçi dağ sıraları göreceğiz.


1.17 Sürümünde Dağlar Nasıl Olacak ?

 İlk bakışta bile çarpıcı biçimde farklı görünüyorlar. Fakat yapımcılar yeni bir dağ türünü oyuna ekleyecek. Mevcut formül oyunda Extreme Hills adı altında görünmeye devam edecek

Yeni dağların daha inandırıcı bir özelliğe sahip olması ile aynı zamanda çok daha yüksek ve daha karmaşık bir yapıda olacak. Üretilen dağlık alanlardan bazıları, irtifa ile değişen bireysel biyomlara bölünecek.

 En altta, ormanlarla kaplanmış yumuşak tepeler bekleyebiliriz, bu da daha da açık alana dönüşecek ve sonunda oyuncunun karla kaplı uçurumlardan geçmesi gerekecek. 

Tehlike, diğerlerinin yanı sıra, ağırlığımızın altında çökecek olan kar tozu olacak. Bu tür arazide yürümek, oyuncuları sıkıştırmaktan ve onları yokuş aşağı yuvarlamaktan memnun olan keçiler tarafından da zorlaştırılacak.



Post a Comment

Yorumlarınızı Atarken Lütfen Dikkatli Olun. Yorumlarınız Yayımlanmadan Önce Denetlenmektedir.

Daha yeni Daha eski