Ali Deniz Şenpotuk Kimdir ?

ADŞ, 27 yaşında Yozgatlı bir youtuberdir.


Genel olarak Minecraft içerikleri üreten Ali Deniz Şenpotuk, Youtube'a 10 Haziran 2016 tarihinde katıldı. 10 Haziran tarihinden itibaren bugüne kadar 2300 video içerik üretti ve birçok kitleye ulaştı. Eğlenceli bir yapıya sahip olması da onu 400 bini aşkın aboneye kadar yükselmesini sağladı.

Geçtiğimiz yıllarda da futbola ve rap şarkılarına ilgisi de bulunuyordu. Youtube’a yönelmesi ile birlikte bu işlerden vazgeçip kendini Youtube dünyasına attı.

Dayı lakaplı dayımızın da eşliği ile de şahane videolar çıkaran Ali Deniz Şenpotuk, has kitlesi ile videolar üretmeye tam gaz devam etmekte. Onu diğerlerinden farklı yapan sadece birkaç kriter vardı. Küfür, argo kullanmaması ve olgun davranışlı birisi olmasıydı. Diğer içerik üreticilerine oranla daha tecrübeli olması, yapmacık değil de kendisi olması onu üst sıralara taşıyor. Bedwars gibi alanda lider yayıncılardan bir tanesi. 

ADŞ'nin kanalına göz atmanızı ve izlemenizi tavsiye ediyorum.

Yayıncılığı boyunca da birçok oyunda içerik üretti. Genel olarak Minecraft Bedwars / Eggwars gibi içerikler üretse de PUBG, Among US gibi birçok video içeriği de üretti. Bu içerikler de büyük bir ilgi ile karşılandı.

Ali Deniz Şenpotuk, isterse darbelimcxx@gmail.com adresine yazarak makaleyi güncelleyebilir.

ADŞ'nin başlıca sosyal medya hesapları

Youtube

İnstagram

Post a Comment

Yorumlarınızı Atarken Lütfen Dikkatli Olun. Yorumlarınız Yayımlanmadan Önce Denetlenmektedir.

Daha yeni Daha eski